Industri Nyheder

Sådan realiseres fjernovervågning med netværkskamera

2022-01-22
Metoden til fjernovervågning af mobiltelefoner i LAN:
1. Installer først netværkskameraet og tilslut det til switchen via netværkskablet. Fordelen ved at tilslutte netværkskameraet er, at hvert netværkskabel ikke må samles på en switch (f.eks.: du skal installere et kamera i det fjerne, hvis du vil installere ti. For traditionelle kameraer skal hvert koaksialkabel være sat i en videooptager samtidig til normal brug, men et netværkskamera kan tilføje en ekstra switch for at gøre switchen med ti netværkskabler til en switch, der kun skal trækkes gennem ét netværkskabel. Den kan bruges normalt på en anden switch , hvilket sparer meget arbejde.)

2. Brug netværkskablet til at oprette forbindelse til switchen gennem computeren, du kan se online-kameraet, du kan også oprette forbindelse til IPAD, notebook via det trådløse Wifi-netværk, tjek først om dit kamera understøtter mobiltelefonvisning, hvis det understøtter og denne IP CAM har været Hvis den er forbundet til det offentlige netværk, og mobiltelefonen er en smart telefon, kan den fjernovervåges online. Den kan også forbindes til switchen gennem NVR-optageren, og videooptageren kan tilsluttes til displayskærmen for at se skærmbillederne optaget af overvågningen på stedet til enhver tid. Log ind på IPC'ens domænenavn for at se, kontrollere, administrere og registrere IPC'en. Fjernbrugere kan logge ind på IPC'en via en webbrowser (IE) og den tilsvarende videocentraliserede administrationssoftware. Betjeningen er meget praktisk, så IP-kameraet kan bruges normalt.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept