Virksomhedsnyheder

Minrray slutter sig til SDVoE Alliance

2022-09-16

Minrray slutter sig til SDVoE Alliance

Minrray slutter sig til SDVoE Alliance som et adopterende medlem

MONTREAL (13. september 2022) âSDVoE Alliance, et nonprofit-konsortium af teknologiudbydere, der samarbejder om at standardisere adoptionen af ​​Ethernet til at transportere AV-signaler i professionelle AV-miljøer, annoncerer Minrray, har tilsluttet sig SDVoE Alliance som adopterende medlem.

Minrray Industry Co., Ltd, er førende inden for cloud-kommunikationsindustrien, der tilbyder videokonferenceprodukter og -løsninger på globalt plan. Minrray blev grundlagt i 2002 og integrerede produktion, forskning og salg for at levere omfattende løsninger til deres kunder. Bakket op af et professionelt teknisk team med dyb viden, er Minrray blevet tildelt mange patenter inden for områderne ISP-algoritme, billedbehandling og kodningsteknologi. Med fokus på produktudvikling og teknologiforskning arbejder Minrray løbende på højere opløsning, bedre integration og mere intelligens.

"SDVoE Alliance er glad for at byde velkommen til det nye medlem Minrray, som støtter SDVoEs bæredygtighedsmål med deres forpligtelse til først og fremmest kvalitet og grøn fremstillingsproces," bemærkede Justin Kennington, præsident for SDVoE Alliance.

"Minrray er glad for at blive medlem af SDVoE-alliancen, så vi kan bruge den avancerede teknologi og promovere SDVoE-teknologi og vores SDVoE-aktiverede produkter," fortalte Robert Zeng, produktdirektør, Minrray.

I de senere år har industriens krav til fjerndataindsamling og realtidsindholdsstyring øget AV-over-IP-applikationer dramatisk. AV-over-IP-teknologi understøtter højkvalitets audio/video-transmission over lange afstande uden forsinkelse, hvilket gør den ideel til indholdsstreaming-applikationer. Alle AV-distributions- og -behandlingsapplikationer, der kræver nul-latens og kompromisløs video, kan drage fordel af SDVoE-teknologi, som giver en end-to-end hardware- og softwareplatform til AV-udvidelse, switching, behandling og kontrol gennem avanceret chipsetteknologi, fælles kontrol-API'er og interoperabilitet. SDVoE-netværksarkitekturer er baseret på standard Ethernet-switche, hvilket giver betydelige omkostningsbesparelser og større systemfleksibilitet og skalerbarhed i forhold til traditionelle tilgange, såsom punkt-til-punkt-udvidelse og kredsløbsbaseret AV-matrix-switch.

Om Minrray

Minrray Industry Co., Ltd, er førende inden for cloud-kommunikationsindustrien, der tilbyder videokonferenceprodukter og -løsninger på globalt plan. Minrray blev grundlagt i 2002 og integrerede produktion, forskning og salg for forhåbentlig at levere en omfattende løsning til vores kunder. Bakket op af professionelt teknisk team med dyb viden, er Minrray blevet tildelt mange patenter inden for områderne ISP-algoritme, billedbehandling og kodningsteknologi. Med fokus på produktudvikling og teknologiforskning arbejder Minrray løbende på højere opløsning, bedre integration og mere intelligens.

For mere information:www.minrrayav.com  www.minrraycam.com 

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept